-
جزئیات بیمه تکافل اعلام شد
قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی گفت: تاکنون ۹ شرکت بیمه تکافل را شروع کردهاند […]
-
طرح تکافل گرهگشای بیمه سلامت
مشهد- نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: طرح تکافل گرهگشای مشکلات نظام بیمه سلامت […]
-
تکافل، مدل جانشین بیمه برای مسلمانان
امروز دیگر تصور این که گونهای از فعالیت انسان بدون وجود بیمه شکل پذیرد مشکل است. بهویژه آن که در قرن بیستم تحولات تکنولوژی، حمل و نقل و ارتباطات با سرعت و وسعت شگفتآوری انجام پذیرفته است. برجستهترین نمونه این موضوع پیشرفت موتور اتومبیل است که متعاقب آن بیمه اتومبیل به یکی از مهمترین بخشهای…
-
دکترعلی استادهاشمی رئیس جدید بیمه مرکزی ایران شد
هیأت وزیران به پیشنهاد وزیر امور اقتصادی و دارایی و به استناد ماده (۱۹) قانون تأسیس بیمه مرکزی ایران و بیمهگری، علی استاد هاشمی را به عنوان رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین کرد.
-
قفل بیمه تکافل باز میشود
رئیس کل بیمه مرکزی از سهم ناچیز شرکتهای آنلاین بیمه از فروش بیمهنامه، باز شدن قفل بیمه تکافل، ورود شرکتهای بیمه ای جدید به بازار و توقف صدور مجوز تاسیس بیمه های جنرال خبر داد.
-
منابع تامین مالی امرخیردرفقه امامیه
یکی از ارکان اساسی برای انجام امر خیر، وجود منابعی است تا بتوان نیاز نیازمندان را تأمین و مشکلاتشان را مرتفع نمود. این منابع به منابع مالی و غیرمالی تقسیمبندی میشود. منابع مالی بر خلاف منابع غیرمالی از محدودیت نسبی برخوردارند و همواره جذب مناسب این منابع و صرف آن در مصارف پرفایده، مسألهساز بوده…
-
تکافل به نقطه عطف جدیدی دست یافت.
The IFSB Prudential and Structural Islamic Financial Indicators (PSIFIs) Database Achieves a New Milestone with the Dissemination of Data on the Takāful Sector
-
جبران جریمه تأخیر بانکی با بیمه تکافل
تعالیم اسلام به عنوان یک دین کامل، دربرگیرنده کلیه مفاهیم، از جمله رفاه اقتصادی و پیشرفت مسلمانان در زندگی شخصی و اجتماعی است. یکی از موضوعات مهمی که در جهان کنونی، اکثر ما انسانها با آن سروکار داریم، موضوع بیمه است؛ موضوعی که بسیاری از افراد با ماهیت کلی، جنبههای شرعی و مخصوصا جایگاه آن…
-
تَکافُل ، گونه ای بیمه برای جبران خسارتهای ناشی از حوادث و تکمیل نظام بانکی بدون بهره .
تکافل با بیمة مرسوم (بیمه های بازرگانی متداول ) از نظر جبران زیانهای مالی مشابهت دارد، ولی چون تعدادی از محققان اسلامی بیمة مرسوم را با شریعت ناسازگار و آن را دارای عناصر غَرَر (بی اطمینانی و جهل ) و مَیْسِر (قِمار) و ربا می دانند، تکافل را به جای آن معرفی نموده اند (…